cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Newcomer I

Re: error when posting CPEs

When will it be resolved typically?


Thanks

 

Newcomer I

Re: error when posting CPEs

Any updates? I realize that this has been the case for more than a month and none of the CPEs submitted in August show up.

 

How long does ISC2 take to resolve this?

Highlighted
Advocate I

Re: error when posting CPEs


@AlecTrevelyan wrote:

I posted about an issue I have been encountering with the CPE portal recently here:

 

https://community.isc2.org/t5/Member-Support/Manually-Added-CPEs-Not-Appearing/m-p/26218#M5257

 

In summary I needed to select at least one domain from each of my certifications or my CPE submission would just disappear without a trace or any notification something had not worked correctly.

 

I've just tested again and I can submit CPEs just fine as long as I select at least one domain from each of my certifications. If I don't do that, instead of my CPE submission disappearing, it now gives the error you're describing (see screenshot below).

 

The badge system on here says you hold the CSSLP, so our situations are different in that respect, but similar in that neither of us fits the more standard profile of someone who holds only the CISSP, so I'd wager that has something to do with it.

 

@KaityEagle - Hi Kaity - can you feed this back to the team investigating the CPE portal issues please?

 

cpe-group-error.png

 


I am no longer seeing this error message when submitting CPEs against only one of my certifications (which was the only time I used to see it), so this appears to be fixed now!

 

Community Manager

Re: error when posting CPEs

This should be fixed now. Apologies for the issues.