cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Community Champion

Manually Added CPEs Not Appearing

Has anyone tried to manually add any CPEs over the weekend?

 

I added some yesterday, but then they haven't appeared in the CPE portal or the Active Transcript in the usual time frame.

 

They're not showing that they've been flagged for audit or that they're "pending", so right now it's like they've just disappeared into the ether!

 

13 Replies
Highlighted
Community Champion

Re: Manually Added CPEs Not Appearing


@AlecTrevelyan wrote:

Has anyone tried to manually add any CPEs over the weekend?

 


Alec, 

I added CPE on Friday for a CSIAC webinar and it was immediately approved and appeared in both the VIEW link and the Active Transcript view.

For several months I have noticed that auto-approve is more likely if I upload a couple of evidence files with my submission. I have been using PDF files of a couple of the slides from the presentation as that evidence.

 

 

Dr. D. Cragin Shelton, CISSP
Dr.Cragin@iCloud.com
https://CraginS.blogspot.com/
My Community Profile
My LinkedIn Profile
href="Not Passing a Cert Exam is Not the Same as Failing" target="new";;https://cragins.blogspot.com/2018/08/pass-rates-for-professional-exams.html
Highlighted
Community Champion

Re: Manually Added CPEs Not Appearing

Thanks @CraginS,

 

I also added some on Friday that were accepted immediately.

 

The ones I added yesterday were from a PDI course so I uploaded the certificate as evidence and was expecting them to appear immediately as per usual but they still haven't shown up.

 

I suspect someone needs to restart the auto approval system!

 

Highlighted
Newcomer I

Re: Manually Added CPEs Not Appearing

Same problem for me.  Brighttalk CPE stopped being automatically submitted on my behalf.  Member support finally answered and told me I had to add them all manually. I added them manually same as you describe and just like you say, they don't show up as pending or auditing or any record that I've entered them at all.

 

Like @CraginS describes I included PDFs from Brighttalk of the viewing certificate for each CEU.  problem doesn't appear to be that they are waiting as pending or auditing. but rather, there is no record at all that I even submitted to be approved.

Highlighted
Community Champion

Re: Manually Added CPEs Not Appearing

Thanks for confirming it's not just me, @JasonSchumacher!

 

@KaityEagle 

 

Hi Kaity,

 

Can you have the CPE approval system checked please? Seems at least two of us have CPEs stuck in there somewhere!