Sziasztok! Már egy jó ideje tag vagyok, de csak most fedeztem fel, hogy van magyar tagozat is:)).
Olvastam Csaba levelét és Gabi válaszát - pont lemaradtam a taggyűlésről.
A csapat felélesztése még aktuális? Szívesen részt vennék akár egy virtuális csapat találkozón, ha ilyesmiben gondolkodtatok már.
Veronika
Szia Veronika,
Én sem kaptam választ már Gabitól, nem volt semmilyen meghívóm taggyűlésre...
Jó lenne valóban némi aktivitást vinni a magyar részbe, akár virtuális meetingek keretében megismerve egymást, akár csak forum bejegyzésekkel és témakkal amik hasznosak lehetnének.
Hátha olvassák az adminok a bejegyzéseinket és történik valami 🙂
Üdv,
c
Kedves Veronika!
Egyelőre online találkozót nem tervezünk, de hamarosan lesz egy személyes rendezvényünk. Ide másolom a meghívót:
Dear Members,
let me invite you to our next professional presentation:
Aren’t we in the same shoe? - 3rd party risk management from a perspective of a 3rd party
Presenter: Andrea Szeiler
Date: 28th April (Monday), 17:00
Location: Óbuda University, Bécsi Street 96/B, F05 lecture room
During the presentation Andrea will talk about third party risk management from a perspective of a third party. Andrea will provide a framework which utilised by her during the last few years and its worked well and will discuss common challenges and pitfalls and try to find solutions to solve them. Stay tuned!
We look forward to welcoming everyone!
Best regards,
Anikó Szarvák
ISC2 Hungary Chapter
Kedves Csaba!
Elég ritkán nézem ezt a fórumot, a többi elnökiségi tag meg egyáltalán nem...
Ha szeretnétek csatlakozni az ISC2 Hungary Chapterhez (aminek egyébként nem sok köze van ehhez az ISC2 Global által automatikusan létrehozott fórumhoz), akkor írjatok nekem egy e-mailt a gabi.biro@gmail.com címre és felteszlek a Chapter levlistára.
Üdv:
Gabi